Om

Om Claudius Elektronik


Claudius Elektronik er en enkeltmandsvirksomhed med stor erfaring indenfor reparation af elektronik. Kvalitet er altid min førsteprioritet.

Om Claudius Elektronik


Enkeltmands virksomhed


Claudius Elektronik er en enkeltmandsejet virksomhed beliggende på Thyholm, ca. 25 km nord for Struer.

I mit værksted udføres reparationer på en bred vifte af elektronik, fra guitar- og basforstærkere til audioudstyr, højttalere af alle mærker.


Reparation af B&O-produkter - også vintage B&O


I værkstedet arbejder jeg oftest med restaurering af klassiske Bang & Olufsen produkter fra '60erne, '70erne og '80erne, som er meget populære.

Navnligt er B&O grammofoner meget eftertragtede, især efter vinylplader igen er blevet "det rigtige" musikmedie. 

En stor del af renoveringsprojekterne løses i et samarbejde med Classic Audio, som stiller høje krav til renoveringens udførelse og valg af komponenter. (Læs mere her: www.classic-audio.dk) 

Alle klassiske produkter bliver rengjorte, renoverede med kvalitetskomponenter, justeret og smurt, - og giver dermed en oplevelse som var det et helt nyt produkt.


En lang række af B&O's højttalere er, med deres tidløse design, stadig uhyre populære.

Hos Claudius Elektronik repareres og restaureres højttalere som f.eks. CX modellerne, Beolab 6000, Beovox og Beolab Penta m.fl.

Disse højttalere kan bringes tilbage til deres oprindelige fantastiske lyd, ved udskiftning af mørnede surrounds og renovering af delefiltre.


Forstærkere og scene udstyr


Til musikerbranchen repareres ofte hårdt prøvet musikudstyr. Her er det primært forstærkere - både rørforstærkere og transistorforstærkere (solid state) til guitar/bas mm.

Derudover repareres også andet udstyr som f.eks mixere, PA-højttalere, guitarpedaler og meget andet.


Erfaring


Jeg er uddannet elektronikmekaniker hos Bang & Olufsen, hvor jeg har været ansat fra 1985 - 2009. Derfor kender jeg meget til B&O produkter. Jeg har stort set altid beskæftiget mig med elektronik, - både gennem reparation, men også industriel produktion.

I virksomheder som Bang & Olufsen, Grundfos og Velux har jeg arbejdet med elektronik i virksomhedernes kvalitetsfunktioner. Men også som EMEK (elektronikmekaniker) i forsvaret har jeg udført reparationer og vedligehold på avanceret udstyr. Her skal håndværket være i orden, så soldaten kan stole på sit materiel


Jeg er endvidere tilknyttet SoundHub Denmark i Struer som lokal "contributor" til de iværksættere og nystartede virksomheder, som måtte have behov for min viden, tilgang og ekspertise.

Læs mere om SoundHub Denmark  her: 
Læs også mere om lydens by her: